Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Arges

Teren De Vanzare Arges

In vecinatatea terenului se gasesc: Afla primul care sunt cele mai noi anunturi adaugate in categoria terenuri de vanzare in arges (judetul).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Terend e vanzare in judetul arges anuntul dumneavoastra: Anunturi imobiliare > terenuri de vanzare in calinesti, arges | suprafata (mp): In vecinatatea terenului se gasesc:

Vand Teren Comuna Corbeni Sat Oesti Arges Terenuri De Vanzare Arges Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://www.admart.ro/?option=com_djclassifieds&view=item&id=25891:vand-teren-comuna-corbeni-sat-oesti-arges&cid=50:terenuri-de-vanzare&rid=35:Arges&Itemid=1095
Va propunem spre vanzare un teren intravilan ideal pentru constructie casa, cu o suprafata de 444 mp, avand o deschidere de 21 m, localizat in com bradu, in apropierea scolii mihai de vanzare teren extravilan agricol in suprafata de 2,2123 ha (22123 mp) aflat i. Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 35.000 eur. Vand 1200 mp teren intravilan in colibasi.si 2550 mp in mioveni are doua intrari.

Oportunitate de investitie deschidere la strada circulata posibilitate extindere.

Vand teren intravilan cu utilitati suici arges. Judet bucuresti ilfov prahova dambovita arges brasov mures constanta timis alba arad bacau bihor. Alege și cumpără terenul dorit, în funcție suprafață, poziționare și preț.

Teren intravilan cheile dambovicioarei 7000 mp proprietar vand teren intravilan suprafata de la 7000 mp, situat in comuna dambovicioara judetul arges, sat ciocanu.am toate actele la zi(cadastru si intabulare). Contacteaza un agent re/max pentru cele mai avantajoase anunturi de terenuri de inchiriat sau la vanzare! Explorează 28 anunțuri pentru teren de vanzare maracineni arges la cele mai bune prețuri.

Terenuri De Vanzare Arges Imobiliare Homezz Ro
vizitati articolul complet aici : https://homezz.ro/anunturi_terenuri_de-vanzare_in-arges.html
In vecinatatea terenului se gasesc: (€/mp) ai cautat si nu ai gasit? Vanzari terenuri oferte de vanzari terenuri in agentia imobiliara galaxy imob.

10 km de municipiul pitesti.

Terenuri de vânzare în județul arges. Anunturi imobiliare > terenuri de vanzare in calinesti, arges | suprafata (mp): Explorează 28 anunțuri pentru teren de vanzare maracineni arges la cele mai bune prețuri.

Curtea de arges, judet arges. Sunt ady si voi posta in acest site anunturi de mica publicitate , articole privind vanzarea de terenuri personale sau ale amicilor, cunostintelor. Teren in zona curtea de arges, strada busaga,suprafata 1500 m, deschidere 24 de m,stradal.pret negociabil se poate racorda la gaze, curent, apa si canalizare terenul nu are nici o constructie pe ea.

Terenuri De Vanzare In Judetul Arges Inex
vizitati articolul complet aici : https://inex.ro/imobiliare-terenuri-de-vanzare-judetul-arges
De vanzare teren intravilan unicat valeni podgoria. Teren de vanzare in ratesti, , reper ratesti, avand o suprafata de 800000 mp si deschidere de 600 ml. Curtea de arges azi 12:10.

Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 35.000 eur.

Teren intravilan cheile dambovicioarei 7000 mp proprietar vand teren intravilan suprafata de la 7000 mp, situat in comuna dambovicioara judetul arges, sat ciocanu.am toate actele la zi(cadastru si intabulare). Pe storia.ro vei gasi 202 terenuri de vanzare, dar si multe alte oferte pentru terenuri de inchiriat, apartamente, case, camere, spatii comerciale, birouri, depozite, garaje de vanzare si de inchiriat. Particulari vanzare teren in dambovicioara.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Arges"